Головна Новини HI-tech технології Деталізація об'єктів стане якіснішою: чого очікувати від чергових оновлень Google Maps
commentss НОВИНИ Всі новини

Деталізація об'єктів стане якіснішою: чого очікувати від чергових оновлень Google Maps

Оновлення Google Maps допоможуть зробити піші подорожі більш безпечними і простими

19 серпня 2020, 19:01 comments1030
Поділіться публікацією:

Google Maps — один з кращих способів орієнтуватися в світі. Тепер він стане ще краще, завдяки більш докладним зображенням природних об'єктів, які більш точно відображають рельєф Землі. Це повинно зробити піші подорожі безпечніше, простіше й ефективніше. Про це повідомляє Android Police.

Деталізація об'єктів стане якіснішою: чого очікувати від чергових оновлень Google Maps

Завдяки досягненням в області алгоритмічної обробки кольорових карт Google Maps бере супутникові зображення і використовує їх для створення більш повних і яскравих карт в глобальному масштабі. Це оновлення робить дослідження цікавіше і дозволяє краще зрозуміти, по якій місцевості ви будете подорожувати, коли визначитеся з маршрутом. Такі природні об'єкти, як посушливі пустелі, густі ліси і безкраї океани, будуть виглядати більш реалістично — ви навіть зможете побачити снігові шапки на вершинах гір.

Поряд з більш реалістичним поданням природних об'єктів Google додає докладні дані про вулиці, щоб допомогти користувачам пересуватися більш безпечно і ефективно. Скоро ви зможете точно побачити, де розташовані тротуари, пішохідні переходи і пішохідні острови. Також з'являться більш точні форми і ширина, відповідні масштабу доріг. Ці функції почнуть впроваджуватися в Лондоні, Нью-Йорку і Сан-Франциско в найближчі місяці, а в подальшому Google планує розширити доступ до інших міст.

Хоча не всі недавні доповнення Google Maps є корисними, сервіс продовжує утримувати переважну більшість користувачів карт на мобільних пристроях. Минулого місяця він додав інструкції, щоб допомогти велосипедистам, а також можливість відображати світлофори. Остання новинка ще знаходиться на стадії тестування.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google Maps поступово перетворюється в соціальну мережу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини