Головна Новини HI-tech технології Британське інформаційне агентство представить власного голосового помічника
commentss НОВИНИ Всі новини

Британське інформаційне агентство представить власного голосового помічника

У бета-тестуванні голосового помічника BBC візьме участь близько 10 мільйонів осіб

4 червня 2020, 01:15 comments1205
Поділіться публікацією:

Ще в серпні 2019 року інформаційне агентство ВВС повідомило про те, що воно розробляє голосовий помічник на ім'я Beeb, який може взаємодіяти з людьми і має свій набір послуг радіо і телебачення.

Британське інформаційне агентство представить власного голосового помічника

Через десять місяців ВВС випускає свою першу живу версію голосового помічника у формі бета-версії для обраної групи ранніх користувачів: британських учасників програми Windows Insider, групи бета-тестування, пошуку помилок та інші. Це більше 10 мільйонів користувачів по всьому світу.

За словами Грейс Босвуд, виконавчого директора BBC Design and Engineering, ідея обмеженого випуску полягає в тому, щоб змусити інсайдерів випробувати різні функції і провести стрес-тестування Beeb в ранній бета-версії. Це дасть BBC безліч даних про використання, які допоможуть агентству продовжити навчання Beeb напередодні більш широкого випуску, дата якого залишається невідома.

Слід уточнити, що BBC не є самостійним автором цієї розробки, а діє спільно з Microsoft, продовжуючи допрацьовувати технічну базу голосового помічника. Очікується, що цей проект буде дуже корисним як для простих користувачів, так і для тих людей, які працюють у професійному інформаційному просторі.

Як повідомляло видання "Коментарі", голосовий помічник Apple отримає підтримку AI-стартапів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини