Головна Новини HI-tech технології Британська компанія створила дерев'яну платіжну карту
commentss НОВИНИ Всі новини

Британська компанія створила дерев'яну платіжну карту

Користувачі зможуть дізнатися, скільки було посаджено дерев за допомогою їх витрат

21 жовтня 2020, 11:52
Поділіться публікацією:

Екологічно чиста пошукова система Ecosia інвестувала 1 мільйон фунтів стерлінгів у 20%-ву частку в TreeCard, дерев'яну платіжну карту, яка направляє прибуток від торговельних надбавок на програми лісовідновлення. Про це повідомляє видання FinExtra.

Британська компанія створила дерев'яну платіжну карту

Британці створили дерев'яну карту

TreeCard поставляється з додатком, що дозволяє користувачам відстежувати витрати, розділяти рахунки з друзями та відстежувати, скільки дерев було посаджено в результаті користувальницьких витрат. Працюючи в мережі Mastercard і використовуючи внутрішні сервіси обробки карт від Synapse, TreeCard діє як повноцінний дебетовий рахунок, здатний отримувати поповнення зі звичайного банківського рахунку користувача, з підтримкою чіпа і PIN-коду, безконтактних транзакцій і мобільних пристроїв.

Ecosia, яка використовує прибуток, отриманий від пошукової реклами, для посадки дерев, заявляє, що збори, отримані від TreeCard, підуть на проекти з лісовідновлення в 38 місцях по всьому світу. Кожні 60 доларів, витрачених при використанні карти, прирівнюються до нового дереву. Ecosia склала список очікування і розраховує почати постачання перших карт в грудні.

Як повідомляє видання "Коментарі", Google припиняє підтримку сервісу з пошуку людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини