Головна Новини HI-tech технології Безпілотник вперше в історії здійснив посадку в цивільному аеропорту
commentss НОВИНИ Всі новини

Безпілотник вперше в історії здійснив посадку в цивільному аеропорту

БПЛА злетів з аеродрому в Ейн-Шемер, Ізраїль, і здійснив успішну посадку в іншому місці

20 вересня 2020, 01:15 comments1167
Поділіться публікацією:

Літальний апарат Heron компанії Israel Aerospace Industries (IAI) став першим безпілотним літальним апаратом, який приземлився в міжнародному аеропорту поряд з комерційними рейсами в цивільному повітряному просторі. БПЛА злетів з аеродрому в Ейн-Шемер, приземлився в міжнародному аеропорту Бен-Гуріон і повернувся в Ейн-Шемер. Всі етапи польоту, включаючи зліт і посадку, контролювалися зі станції в Ейн-Шемер. Про це повідомляє Unmanned Systems Technology.

Безпілотник вперше в історії здійснив посадку в цивільному аеропорту

Посадка доводить надійність і безпеку операційної системи Long Runner, розробленої IAI, яка використовує супутниковий зв'язок для забезпечення автоматичного зльоту і посадки БПЛА, що виконують далекі польоти до 1500 км і більше.

Платформа Heron, розроблена для виконання довгострокових стратегічних і тактичних завдань і забезпечення ситуаційної обізнаності для прийняття важливих рішень, широко використовувалася військово-повітряними силами кількох країн, включаючи Ізраїль і Німеччину. Вона може працювати в суворих погодних умовах і нести кілька корисних вантажів, а також вантажі вагою до 290 кг. Моше Леві, виконавчий віце-президент IAI і генеральний менеджер групи військових літаків, дав свої коментарі щодо успішно проведених випробувань.

"БПЛА Heron компанії IAI сьогодні зробив значний прорив, вперше приземлившись в міжнародному аеропорту. Майбутньому світу авіації буде необхідно, щоб безпілотні літальні апарати приземлялися в цивільних аеропортах, і сьогодні це сталося в перший раз завдяки жорсткій і спільній роботі цивільної авіації Ізраїлю і Управління аеропортів Ізраїлю. Це велике досягнення IAI на арені БПЛА"

Як повідомляло видання "Коментарі", безпілотний електрокорабель моніторить якість води в Пекіні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини