Головна Новини HI-tech технології Apple Watch допоможе користувачам позбутися нічних кошмарів
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple Watch допоможе користувачам позбутися нічних кошмарів

Новий додаток зчитує частоту серцевих скорочень та визначає коли людині сниться неприємний сон

10 листопада 2020, 18:55
Поділіться публікацією:

Новий додаток для смарт-годинника спеціально розроблений, щоб допомогти користувачам позбавитися неприємних сновидінь.

Apple Watch допоможе користувачам позбутися нічних кошмарів

Фото: appleinsider.ru

В Управлінні санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США схвалили новий додаток NightWare, для Apple Watch.

Розробники стверджують, що за його допомогою користувач позбавиться від нічних кошмарів. Причиною виникнення небажаних снів може бути як звичайне переживання, так, навіть, і посттравматичний стресовий розлад. 

Також автори розповіли про принцип роботи додатку. Смарт-годинник надсилає дані про рух тіла людини і частоту серцевих скорочень, система групує і аналізує інформацію. Так додатку вдається визначити, що користувачеві сниться кошмар. Тоді система подає сигнал годиннику, який починає вібрувати на зап’ясті. В цей час людина частково пробуджується, при цьому не перериваючи сон повністю. У результаті — кошмар обривається.

При цьому головна відмінність додатка полягає в тому, що NightWare відпускається тільки за рецептом лікаря. Розробники зазначають, що додаток -  це частина ширшої стратегії боротьби з порушенням сну, до якої має входити психотерапія та прийом ліків призначених відповідним фахівцем. 

Управління санітарного нагляду за якістю харчових продуктів повідомило, що використання додатка продемонструвало кращу якість сну з проти тих результатів контрольної групи. 

Важливо підкреслити, що додаток не визнають як "панацею" у лікуванні розладів сну. Але він може допомогти, якщо методи звичного лікування не допомагають та налагодити здоровий сон користувачам. 

Нагадаємо, "Коментарі" повідомляли, що Apple розробляє власну пошукову систему




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини