Головна Новини HI-tech технології Apple впроваджує нові правила для розробників додатків
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple впроваджує нові правила для розробників додатків

Посилення правил відбувається на тлі конфлікту між Apple і Epic Games

12 вересня 2020, 22:27 comments1111
Поділіться публікацією:

Перед випуском операційної системи iOS 14, який очікується в кінці місяця, Apple переглянула правила свого App Store. Тепер для роботи потокових ігрових платформ повинні бути дотримані деякі умови. Microsoft критично поставилася до нових вимог. Про це повідомляє List 23 з посиланням на CNBC.

Apple впроваджує нові правила для розробників додатків

Apple заявила, що згідно з новими правилами, потокові ігрові платформи, такі як Google Stadia і Microsoft xCloud, дозволені, але за умови, що ігри, пропоновані в цих сервісах, повинні бути завантажені безпосередньо з App Store, а не з універсального додатку сервісів.

Microsoft прокоментувала нові правила: "Це негативний досвід для клієнтів. Геймери хочуть відразу перейти до гри з ретельно відібраного каталогу в одній програмі, як вони це роблять з фільмами або піснями, і їм не потрібно завантажувати більше сотні додатків для гри в окремі ігри з хмари", — йдеться в заяві компанії.

Жорсткість правил для потокових ігрових платформ відбувається на тлі судового процесу між Apple і Epic Games, розробником гри Fortnite. Epic Games представила новий спосіб монетизації гри Fortnite, минаючи комісію Apple в розмірі 30%. Apple заявила про порушення умов контракту на використання каталогу App Store.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple перенесла впровадження посилених заходів конфіденційності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини