Головна Новини HI-tech технології Японці почали розробку судна на водневому паливі
commentss НОВИНИ Всі новини

Японці почали розробку судна на водневому паливі

Судно на водневому паливі вирушить в демонстраційне плавання в 2024 році

5 вересня 2020, 01:15 comments1303
Поділіться публікацією:

П'ять японських компаній об'єднали свої зусилля для розробки порома на водні, що стало першою спробою Японії розробити комерційно доступне судно на паливних елементах. Про це повідомляє H2 View.

Японці почали розробку судна на водневому паливі

NYK Line, Toshiba Energy Systems & Solutions Corporation, Kawasaki Heavy Industries, Nippon Kaiji Kyokai і Eneos Corporation об'єдналися для реалізації проекту. Разом компанії розроблять судно на паливних елементах великої потужності, вагою близько 150 тонн. Корабель буде функціонувати як туристичне судно середнього розміру.

Очікується, що будівництво і виробництво почнуться в 2023 році. У 2024 році компанії проведуть демонстраційну експлуатацію судна разом з демонстраційними поставками водневого палива. В рамках проекту компанії зосередяться на наступному: запровадження на суднах системи паливних елементів великої потужності і розробка технології експлуатації; розробка бортової системи / обладнання водневого палива; розвиток системи водневого палива; її застосування до суден при проектуванні і розробці нових кораблів.

Як повідомляло видання "Коментарі", біля берегів Японії затонуло величезне судно з людьми і рогатою худобою на борту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини