Головна Новини HI-tech технології Amazon запускає інноваційну платформу для "розумного" будинку
commentss НОВИНИ Всі новини

Amazon запускає інноваційну платформу для "розумного" будинку

Sidewalk буде використовуватися для управління пристроями за межами периметра будинку

23 вересня 2020, 16:14
Поділіться публікацією:

У понеділок Amazon оголосила нові подробиці про Sidewalk, свою "сусідній" мережі з низькою пропускною здатністю, яка використовує Bluetooth Low Energy (BLE) і безкоштовний спектр 900 МГц для управління підключеними пристроями за межами периметра будинку. Про це повідомляє ZDNet.

Amazon запускає інноваційну платформу для "розумного" будинку

Представлений в минулому році в якості ранньої концепції протокол Sidewalk є частиною зусиль Amazon щодо стимулювання розробки недорогих пристроїв IoT, які не покладаються на стільниковий зв'язок. Мета Sidewalk — розширити робочий діапазон пристроїв з низькою пропускною здатністю, забезпечуючи обмежене автономне підключення для таких цілей, як оповіщення про рух з камер відеоспостереження.

Amazon оголошує, що Sidewalk буде запущений в кінці цього року з новими пристроями, підтримкою з боку виробників наборів мікросхем IoT, а також засобами захисту конфіденційності та безпеки для клієнтів.

Amazon заявила, що для тестування Sidewalk почне нову перевірку концепції з Американським Червоним Хрестом, досліджуючи, чи може мережа допомогти відстежувати поставки крові і підвищити ефективність ланцюжка поставок донорських органів.

Як повідомляло видання "Коментарі", кур'єри Amazon придумали, як обійти конкурентів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини