Головна Новини HI-tech космос В ОАЕ розповіли, коли здійснять свою першу місячну місію
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОАЕ розповіли, коли здійснять свою першу місячну місію

У своїй місячній місії ОАЕ задіє невеликий всюдихід, який буде повністю побудований в Дубайському космічному центрі Мохаммеда бін Рашида

25 листопада 2020, 13:03
Поділіться публікацією:

На сьогодні існує елітний клуб всього трьох країн: США, Росії та Китаю. Тільки вони успішно приземлили космічний корабель на Місяці. Тепер Об'єднані Арабські Емірати намагаються приєднатися до цієї компанії, оголосивши про безпілотну місію на Місяць, яка запланована на 2024 рік.

В ОАЕ розповіли, коли здійснять свою першу місячну місію

ОАЕ готує місію на Місяць

Місія ОАЕ задумана як черговий крок на шляху до дослідження Марса, на яке ця країна Перської затоки націлена в своєму проекті Mars 2117. Раніше в цьому році проект стартував з запуску зонда під назвою Al Amal, або "Надія", який повинен вийти на орбіту Червоної планети в лютому 2021 року.

У новій місячній місії задіяний невеликий всюдихід, який буде повністю побудований в Дубайському космічному центрі Мохаммеда бін Рашида (MBRSC). Відкритий у 2006 році, центр вже спроектував і побудував супутники на навколоземній орбіті, але нині марсохід є його найбільш амбітним технологічним проектом.

"У нас є досвід роботи з орбітальними апаратами, але це буде перша місія, в якій ми приземлимося на іншому небесному тілі. Ми працюємо над розвитком науки і технологій, які дозволять нам одного разу відправити людей на Марс", — говорить Аднан Аль-Раїс, який очолює програму Маrs 2117 в MBRSC.

Як повідомляло видання "Коментарі", Маск розповів, як будуть жити перші колоністи на Марсі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини