Головна Новини HI-tech космос Українсько-американська компанія запустить супутник для фермерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Українсько-американська компанія запустить супутник для фермерів

Два мультиспектральних формувача зображень будуть запущені на низьку навколоземну орбіту

23 жовтня 2020, 14:38
Поділіться публікацією:

Українсько-американський постачальник супутникових зображень EOS Data Analytics в 2022 році запустить два мультиспектральних формувача зображень з South-African Dragonfly Aerospace на низьку навколоземну орбіту (LEO). Про це повідомляє Space Watch Global з посиланням на джерело всередині компанії.

Українсько-американська компанія запустить супутник для фермерів

Українсько-американська компанія запустить супутник

Мультиспектральні зображення мають вирішальне значення для відстеження змін навколишнього середовища. Вони дозволяють контролювати обрані райони і точно визначати зони, схильні до руйнівної дії людини. Ця технологія сприяє своєчасному реагуванню на найменші зміни в землекористуванні або земній покриві і допомагає запобігти небажаним наслідкам як в конкретному регіоні, так і в усьому світі.

Інтеграція даних мультиспектрального зображення в роботу EOS Crop Monitoring надасть ще більше можливостей для точного землеробства. Завдяки візуалізованим даним з супутника компанії фермери зможуть точно відстежувати і аналізувати найважливіші показники стану грунту і врожайності.

Компанія EOS Data Analytics має головний офіс в США, Каліфорнія, а основні центри розробки знаходяться в Україні — Київ, Дніпро, Харків Запоріжжя. Компанія спеціалізується на пошуку, обробці та аналізі даних віддаленого зондування Землі.

Як повідомляло видання "Коментарі", Microsoft побудує хмарну мережу на основі супутників SpaceX.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини