Головна Новини HI-tech космос Ракета Falcon 9 отримає нові двигуни перед черговою місією
commentss НОВИНИ Всі новини

Ракета Falcon 9 отримає нові двигуни перед черговою місією

Нова місія SpaceX доставить на МКС чотирьох астронавтів

29 жовтня 2020, 13:33
Поділіться публікацією:

SpaceX замінює два двигуни на своїй ракеті Falcon 9, яка повинна відправити чотирьох космічних мандрівників на Міжнародну космічну станцію 14 листопада. Про це повідомляє видання Swarajya.

Ракета Falcon 9 отримає нові двигуни перед черговою місією

SpaceX готується до нової місії. ФОТО: Space.com

Необхідність заміни двигунів стала очевидною після розслідування аномальної поведінки ракети Falcon 9, спостережуваної під час недавньої спроби запуску місії 28 жовтня, не пов'язаної з NASA.

Місія, яка не належить до NASA, стосувалася спроби запуску супутника GPS для Космічних сил США 2 жовтня, який був автоматично перерваний за кілька хвилин до того, як повинен був стартувати. Це призвело до того, що NASA і SpaceX відклали запуск місії Crew-1, який також запланований на ракеті Falcon 9.

NASA в цей час запланувало на 14 листопада запуск місії SpaceX Crew-1, під час якої астронавти агентства Майкл Хопкінс, Віктор Гловер і Шеннон Уокер разом з фахівцем місії Японського агентства аерокосмічних досліджень (JAXA) Соїчі Ногучи будуть злітати зі стартового комплексу 39A в Космічному центрі Кеннеді.

В ході розслідування спроби запуску місії 2 жовтня було встановлено, що проблема пов'язана з двома з дев'яти двигунів Merlin на першому ступені Falcon 9. У повідомленні говориться, що SpaceX виявила ознаки аналогічної проблеми з двома двигунами в першого ступеня ракети Crew-1 Falcon 9.

Як повідомляло видання "Коментарі", SpaceX почнуть відстежувати надзвукові бойові ракети.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини