Головна Новини HI-tech космос Компанія Blue Origin перенесла випробування суборбітального космолету New Shepard
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Blue Origin перенесла випробування суборбітального космолету New Shepard

Запуск космічного корабля New Shepard повинен був відбутися в четвер

25 вересня 2020, 17:03
Поділіться публікацією:

Компанія Blue Origin американського мільярдера Джеффа Безоса перенесла на невизначений термін намічене на четвер випробування суборбітального корабля New Shepard. Про це повідомляє видання Сlick Orlando.

Компанія Blue Origin перенесла випробування суборбітального космолету New Shepard

В останній раз Blue Origin запускала New Shepard в грудні. Перший запуск за дев'ять місяців стався на тлі пандемії коронавіруса, а також на тлі подальшого тестування і зростання Blue Origin. Компанія розіслала засобам масової інформації додаткові відомості про проект.

"Безпека — наш головний пріоритет. Ми завжди приділяємо час тому, щоб зробити все правильно, щоб переконатися, що наша машина броньована, а випробувальне середовище безпечне для запуску. Всі екіпажі місії, що підтримують цей запуск, дотримуються суворих заходів соціального дистанціювання і безпеки, щоб знизити ризики COVID-19 для персоналу, клієнтів та інших людей навколо"

У прийдешньому польоті ракета Blue Origin буде нести обладнання для роботи датчиків спуску з орбіти для NASA, призначене для майбутніх посадок на Місяць. NASA планує висадити астронавтів на поверхню Місяця до 2024 року в рамках програми Artemis.

Старт був призначений на 12:40 ранку за східним часом в четвер, але після невеликої затримки через погодні умови Blue Origin скасувала спробу запуску через проблеми з джерелом живлення. Спроба запуску в п'ятницю також була скасована.

Коли настане час, запуск буде показаний по телебаченню NASA. Адміністратор космічного агентства Джим Бріденстайн візьме участь у прямій трансляції запуску космічного корабля і розповість про програму Artemis.

Як повідомляло видання "Коментарі", космічний корабель компанії Blue Origin зробить суборбітальний політ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини