Головна Новини HI-tech телефони Xiaomi анонсувала власну технологію підекранної камери
commentss НОВИНИ Всі новини

Xiaomi анонсувала власну технологію підекранної камери

Підекранна камера Xiaomi зможе конкурувати з аналогічними розробками інших компаній

28 серпня 2020, 16:00
Поділіться публікацією:

У п'ятницю Xiaomi анонсувала свою технологію дисплейної камери третього покоління, масове виробництво якої почнеться вже в наступному році. Ця нова розробка з'явилася через рік після того, як китайська компанія вперше продемонструвала свою технологію прихованих камер. Про це повідомляє видання Technology Shout.

Xiaomi анонсувала власну технологію підекранної камери

На відміну від продуктів першого покоління, призначених тільки для випробувальних лабораторій, і продуктів другого покоління, які є всього лише прототипами, технологія дисплейних камер третього покоління представлена як така, що володіє потенціалом масового виробництва. За заявою компанії, вона призначена для розміщення селфі-камери під дисплеєм телефону без будь-яких зазубрин і вирізів.

Технологія дисплейних камер Xiaomi третього покоління використовує запатентоване розташування пікселів, яке дозволяє екрану пропускати світло через область зазору субпікселів. Таким чином, кожен піксель на екрані може зберігати повне компонування підпікселів RGB без шкоди для щільності пікселів. Точнісінько так само, коли камера включена, дисплей, заснований на внутрішньої технології, може перешкоджати тому, щоб пікселі, що покривають датчик зображення, захоплювали фотографії, як звичайна камера.

Xiaomi заявила, що вона поліпшила повноекранний ефект за допомогою нової технології, яка в кінцевому підсумку допоможе продовжити розвиток від краплевидної виїмки та перфорованого дизайну і реалізувати можливість перегляду на смартфонах від краю до краю.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi експериментує з революційним способом відправки повідомлень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини