Головна Новини HI-tech телефони Vivo представила найбюджетніший смартфон 5G
commentss НОВИНИ Всі новини

Vivo представила найбюджетніший смартфон 5G

Смартфон Vivo Y73s 5G має 8 ГБ оперативної пам'яті, а також потрійну настройку камери

10 жовтня 2020, 20:46
Поділіться публікацією:

Компанія Vivo офіційно представила новий смартфон Mid Vary 5G, відомий як Vivo Y73s 5G. Це найбюджетніший смартфон 5G для Vivo і основний смартфон Vivo, в якому використовується чіпсет Dimensity 720 від MediaTek. Про це повідомляє Online Peeps News.

Vivo представила найбюджетніший смартфон 5G

ФОТО: trashbox.ru

Vivo Y73s 5G має 6,44-дюймовий дисплей Full HD AMOLED. У камері для селфі використовується водяний виріз в якості альтернативи дизайну з дірочками, і це не сприяє надмірному оновленню заряду. Проте, співвідношення сторін 20: 9 допоможе відобразити співвідношення екрану до статурі 90,1% і 103% колірної гами NTSC.

Для підвищення ефективності чіпсет MediaTek Dimension 720 має 8 ГБ оперативної пам'яті LPDDR4x. Він поставляється з 128 ГБ вбудованої пам'яті UFS 2.1. Слот для карти microSD не буде включено.

Камера містить потрійну настройку камери з 48-мегапіксельним основним + 8-мегапіксельним надшироким + 2-мегапіксельним портретними датчиками і датчиком на 16 МП для селфі. Варіанти цифрової камери включають запис відео у форматі 4K і 10-кратний цифровий зум.

Акумулятор має ємність 4100 мАг з швидкою зарядкою 18 Вт через USB-C і працює під управлінням FunTouchOS 10, в основному на базі ОС Android 10. Смартфон буде коштувати 299 доларів.

Як повідомляло видання "Коментарі", Vivo представила свої перші смарт-годинник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини