Головна Новини HI-tech телефони Стала відома дата виходу нового смартфона Huawei
commentss НОВИНИ Всі новини

Стала відома дата виходу нового смартфона Huawei

Новий смартфон компанії Huawei буде представлений широкій публіці в серпні

15 червня 2020, 17:58 comments1199
Поділіться публікацією:

Минулого місяця компанія Huawei представила смартфон Enjoy Z в Китаї. Недавні повідомлення показали, що китайський виробник може анонсувати телефон Huawei Enjoy 20 Pro / Plus вже 24 червня. За повідомленнями надійного джерела, відомого завдяки інсайдерської інформації про продукти Huawei, компанія може запустити Huawei Enjoy 20 у серпні.

Стала відома дата виходу нового смартфона Huawei

Huawei випускає новий смартфон кожен місяць. Очікується, що компанія випустить новий телефон в липні. Неясно, чи є цей телефон телефоном серії Enjoy або яким-небудь іншим пристроєм. В серпні компанія може запустити Huawei Enjoy 20. Передбачається, що смартфон буде оснащений зчитувачем відбитків пальців і OLED-панеллю. Інша інформація про смартфон Enjoy 20 недоступна.

Huawei ще не підтвердив прибуття Enjoy 20 Plus, який, як очікується, дебютує в наступному місяці. Очікується, що на Enjoy 20 Plus буде встановлений дисплей з частотою оновлення 90 Гц і частотою дискретизації при торканні 180 Гц.

Передбачається, що Dimensity 800 5G SoC буде живити Huawei Enjoy 20 Plus. В телефоні, швидше за все, буде встановлено зчитувач відбитків пальців. Ходять чутки, що на задній панелі телефону встановлена потрійна камера з 48-мегапіксельною + 8-мегапіксельною + 2-мегапіксельною камерою. Цікаво, що ці специфікації також доступні на Huawei Enjoy Z 5G.

Як повідомляло видання "Коментарі", Huawei почала розробку нової флагманської серії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини