Головна Новини HI-tech телефони Смартфони Xiaomi отримають нову корисну функцію
commentss НОВИНИ Всі новини

Смартфони Xiaomi отримають нову корисну функцію

Нова функція дозволить робити фотографії на смартфон швидко і якісно

4 липня 2020, 23:52 comments2501
Поділіться публікацією:

Як і будь-які інші техногиганти, китайська компанія Xiaomi постійно додає у свою продукцію нові функції, яких раніше ніде не було. У той же час компанія без коливань запозичує те, що вже мають гаджети інших брендів і що має популярність серед користувачів. Наприклад, нещодавно стало відомо, що на пристроях Xiaomi незабаром з'явиться нова функція, відома як AI Shutter.

Смартфони Xiaomi отримають нову корисну функцію

Кажучи по простому, це повний аналог функції Top Shot, яка є на смартфонах Google. Вона дає можливість користувачам зробити кілька фотографій замість однієї, просто утримуючи відповідну кнопку. Після цього в обробці фотографії бере участь штучний інтелект, і користувач може вибрати кращий знімок. ШІ обробляє найдрібніші деталі, що в підсумку призводить до хорошого результату.

Нова функція виглядає своєчасною і зручною. Завдяки їй популярність смартфонів Xiaomi серед користувачів може зрости. Однак про те, які моделі компанії отримають нову функцію, поки не оголошено. Вже ясно, що це будуть флагманські гаджети. Щоб швидко обробляти велику кількість зображень, користувачі потребують потужного обладнання, яке є тільки у преміум-телефонів.

Як повідомляло видання "Коментарі", китайська компанія представить бюджетний смартфон для Європи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини