Головна Новини HI-tech телефони Samsung запатентувала унікальний дизайн складного смартфона
commentss НОВИНИ Всі новини

Samsung запатентувала унікальний дизайн складного смартфона

Патент розкриває дизайн смартфона, але про інші характеристики нічого не відомо

14 жовтня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Південнокорейський технологічний гігант Samsung - це єдина компанія, яка продає два різних форм-фактора складних телефонів по всьому світу. Новий патент на дизайн смартфона Galaxy Z Dual Fold, поданий Samsung Display, дочірньою компанією Samsung Electronics з 2018 року, розкриває третій можливий форм-фактор з подвійним складним назовні екраном. Про це повідомляє GIZMochina.

Samsung запатентувала унікальний дизайн складного смартфона

Samsung запатентувала унікальний смартфон

Як і більшість патентів, цей теж був виявлений порталом LetsGoDigital. Компанія Samsung Display подала патент на цей дизайн у вересні 2018 року в KIPO (Корейське відомство інтелектуальної власності). Однак він був опублікований лише 6 жовтня 2020 року, тобто більш ніж через два роки з дня його подачі.

Цей патент представляє собою складаний назовні смартфон з двома точками складання. Іншими словами, він схожий на прототип складного телефону, представлений Xiaomi на початку 2019 року. Проте, той, який був розроблений Samsung Display, набагато краще з підставкою і міцними петлями для "Flex Mode", присутніми в Galaxy Z Flip і Galaxy Z Fold2.

Патент поданий компанією Samsung Display, а не Samsung Electronics, яка виробляє телефони. Таким чином, патент на дизайн не включає камери, порти, динаміки і навіть клавіші регулювання гучності.

Як повідомляло видання "Коментарі", Samsung зніме високоякісний фільм за допомогою смартфонів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини