Головна Новини HI-tech телефони Потужна батарея і чотири камери: що відомо про новий смартфон Samsung
commentss НОВИНИ Всі новини

Потужна батарея і чотири камери: що відомо про новий смартфон Samsung

Передзамовлення нового смартфона Samsung вже запущені, він буде доступний в білому і чорному кольорах

1 вересня 2020, 14:10 comments1079
Поділіться публікацією:

Смартфон Samsung Galaxy M51 був головною темою ряду витоків протягом останнього місяця або близько того, і, з огляду на тизер від Samsung минулого тижня, очікувалося, що телефон спочатку з'явиться в Індії. Але тепер смартфон з'явився на офіційному сайті Samsung в Німеччині. Про це повідомляє видання GSMArena.

Потужна батарея і чотири камери: що відомо про новий смартфон Samsung

Головною особливістю телефону є величезна батарея місткістю 7000 мАг, яка гарантує понад два дні без підзарядки з підтримкою швидкої зарядки 25 Вт. Чипсет за кермом — Snapdragon 730, хоча на цільовій сторінці Galaxy M51 згадується тільки восьмиядерний процесор в парі з 6 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ вбудованої пам'яті, що розширюється за допомогою карти microSD.

Дисплей 6,7-дюймовий Super AMOLED з роздільною здатністю FHD, але з боковим сканером відбитків пальців. У масиві з чотирьох камер на задній панелі знаходиться основна камера на 64 МП, надширока 12 МП з полем огляду 123 градусів і макрозйомка на 5 МП. Інша 5-мегапіксельна камера призначена тільки для визначення глибини, а передня — 32-мегапіксельна.

На цей момент телефон знаходиться в стадії попереднього замовлення і коштує 360 євро. Доступні чорний і білий кольори, а фактична доставка розпочнеться 11 вересня.

Як повідомляло видання "Коментарі", Samsung показала, як буде виглядати гнучкий смартфон Galaxy Z Fold 2.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини