Головна Новини HI-tech телефони Південнокорейська компанія повідомила про появу нового смартфона
commentss НОВИНИ Всі новини

Південнокорейська компанія повідомила про появу нового смартфона

Смартфон Samsung Galaxy A42 5G має п'ять камер і забезпечує швидку зарядку

3 вересня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Смартфон Samsung Galaxy A42 5G був анонсований компанією в рамках віртуального заходу Life Unstoppable. Компанія поділилася лише деякими подробицями про телефон, який, як очікується, стане найдешевшою пропозицією з 5G. У телефоні є чотири камери на задній панелі і одна камера для селфі, розміщена в виїмці. З зображень, доступних на веб-сайті Samsung, видно, що навколо телефону тонкі лицьові панелі. Схоже, на його задній частині є градієнт від синього до сірого. Про це повідомляє Gadgets 360.

Південнокорейська компанія повідомила про появу нового смартфона

Як уже згадувалося, Samsung поділився лише кількома подробицями про телефон, а про ціну та доступність немає і слова. Очікується, що цей телефон буде коштувати менше, ніж поточний бюджетний телефон 5G від Samsung, Galaxy A51 5G, який був запущений в продаж за ціною 499,99 доларів. Імовірмно, що в найближчому майбутньому компанія представить більш детальну інформацію про Galaxy A42 5G.

Говорячи про те, що відомо про телефон, Samsung Galaxy A42 5G буде оснащений 6,6-дюймовим дисплеєм Super AMOLED з виїмкою для селфі-камери. Як випливає з назви, він буде мати підтримку 5G. На зображеннях телефону показані чотири камери заднього виду всередині квадратного модуля зі спалахом під ним. Кнопки включення і регулювання гучності знаходяться на правій стороні.

Galaxy A42 5G, схоже, є наступником Samsung Galaxy A41, випущеного в березні цього року. Дизайн двох телефонів дуже схожий, і можна очікувати, що Samsung передасть деякі характеристики Galaxy A42 5G. Таким чином, телефон може бути оснащений дисплеєм Full-HD, він може мати якусь швидку зарядку і, швидше за все, оснащений батареєю ємністю 5000 мАг або більше.

Як повідомляє видання "Коментарі", Samsung розповіла, коли розгорне 6G-мережу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини