Головна Новини HI-tech телефони Особливої різниці немає: iPhone 12 протестували в мережі 5G
commentss НОВИНИ Всі новини

Особливої різниці немає: iPhone 12 протестували в мережі 5G

Користувачі можуть навіть не помітити особливої різниці між 4G і покриттям нового покоління

15 жовтня 2020, 13:15
Поділіться публікацією:

Однією з головних особливостей iPhone 12 є його підтримка мережі 5G. Напередодні попередніх замовлень стали відомі результати перших тестів швидкості. Про це повідомляє T-Mobile.

Особливої різниці немає: iPhone 12 протестували в мережі 5G

ФОТО: Apple

Смартфони серії iPhone 12 підтримують два типи підключення 5G: mmWave 5G і sub-6GHz. Але моделі, які продаються в США, підтримують технологію mmWave 5G. В цілому ця технологія значно швидша, ніж 6 ҐГц, але також складна в розгортанні і, як правило, обмежена в основному міськими районами.

Зараз тести на швидкість 5G проводилися в мережах операторів AT & T, Verizon і T-Mobile в США. Тестування відбувалося в декількох великих мегаполісах США через додаток SpeedSmart, який доступний для iPhone і iPad.

Показник Verizon mmWave 5G є найбільш вражаючим з точки зору продуктивності. AT & T показує, що швидкість 5G нижча 6 ҐГц, що трохи краще, ніж в 4G LTE, хоча продуктивність mmWave 5G T-Mobile, безумовно, краща. SpeedSmart пояснює, що середньочастотний 5G, який на даний момент спостерігається тільки з T-Mobile — це те, чого слід очікувати більшості людей.

T-Mobile зі швидкістю завантаження, що перевищує 400 Мбіт / с з використанням 5G середнього діапазону, дуже вражає. Більшість користувачів повинні отримати такі результати, якщо вони знаходяться в області з розгорнутим середнім діапазоном 5G. В іншому випадку, більшість практично не помітить різниці при переході на 5G.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Apple озвучила офіційні ціни на смартфони iPhone 12.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини