Головна Новини HI-tech телефони Офіційно: відома дата виходу iPhone 12
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіційно: відома дата виходу iPhone 12

Захід можна буде подивитися онлайн з Apple Park

7 жовтня 2020, 09:43
Поділіться публікацією:

Компанія Apple оголосила дату презентації довгоочікуваної серії iPhone 12. Смартфони представлять 13 жовтня, а захід можна буде подивитися онлайн з Apple Park.

Офіційно: відома дата виходу iPhone 12

Відзначимо, що слоганом презентації стане "Новини швидкості", що, ймовірно, є натяком на перші смартфони компанії з підтримкою 5G. Очікується, що серія смартфонів iPhone 12 складатиметься з чотирьох моделей, які отримають новий прямокутний дизайн з плоскими гранями в стилі iPhone 4 та iPad Pro і підтримку стільникових мереж п'ятого покоління. Два смартфони прийдуть на зміну iPhone 11 і ще два, фактично, замінять iPhone 11 Pro та iPhone 11 Pro Max. Найдорожча модель буде оснащена датчиком Lidar для додатків доповненої реальності, інші — OLED-дисплеями. Наймолодша версія буде поставлятися з 5,4-дюймовим екраном.

До слова, крім смартфонів, представлять також мітки AirTags, нові навушники, більш доступну версію HomePod і інші продукти.

Раніше ми повідомляли, що в корпорації щосили трудяться вже над наступною версією iPhone. Інсайдери говорять, що у нових, можливо 13-х, iPhone буде гнучка панель, яка зможе самостійно відновлювати пошкодження. Технологію назвали "заліковуванням ран" і вже запатентували.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини