Головна Новини HI-tech телефони Nokia представить відразу два бюджетних смартфона
commentss НОВИНИ Всі новини

Nokia представить відразу два бюджетних смартфона

Бюджетні смартфони Nokia будуть представлені на початку наступного місяця

29 серпня 2020, 23:52 comments1097
Поділіться публікацією:

Компанія HMD Global візьме участь у виставці IFA 2020 року, на якій компанія, швидше за все, представить нові доступні за ціною смартфони Nokia 3.4 і Nokia 2.4, які представлені під кодовими назвами Doctor Strange і Wolverine відповідно. Тепер GSMArena опублікувала нову інформацію про Nokia 3.4, яка нещодавно була опублікована в базі даних бенчмарка Geekbench. Про це повідомляє Gadget Tendency.

Nokia представить відразу два бюджетних смартфона

Nokia 3.4 не стала, як очікувалося, ребрендованою версією раніше представленої моделі C5 Endi, і це відразу видно по розміщенню фронтальної камери. Очікується, що це буде сенсор на 8 МП. Дисплей тут буде 6,5 дюймів з роздільною здатністю HD +. Основна камера буде складатися з сенсорів на 13 МП, 2 МП і 5 МП. Смартфон має отримати акумулятор ємністю 4000 мАг, який буде підтримувати зарядку 10 Вт.

Смартфон має працювати або на чіпсеті Qualcomm Snapdragon 460, або на Snapdragon 662 (їх потужність приблизно однакова). У парі з чіпсетом буде 3 ГБ оперативної пам'яті. Це набагато більш потужний чіпсет, ніж Nokia C5 Endi, з яким раніше порівнювали Nokia 3.4 (там встановлено MTK Helio P22). Очікується, що Nokia 3.4 і Nokia 2.4 будуть представлені 3 вересня.

Як повідомляло видання "Коментарі", Nokia готується представити унікальний смарт-пристрій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини