Головна Новини HI-tech телефони Названо спосіб відключити стеження на смартфоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо спосіб відключити стеження на смартфоні

За даними експерта, лише видалення більшості додатків допоможе мінімізувати ризик стеження

20 жовтня 2020, 12:27
Поділіться публікацією:

Експерт Євген Черток, який керує ІТ-відділом розробок програмного забезпечення "Рексофт", вважає, що лише видалення більшості додатків допоможе мінімізувати стеження. Слова Чортка наводить "Лента".

Названо спосіб відключити стеження на смартфоні

На думку експерта, всі програми, встановлені на телефоні, тим чи іншим чином стежать за користувачем. Вони збирають дані як за допомогою геолокації, так і завдяки запитам користувача в соціальних мережах, пошукових системах і так далі. Головне, підкреслює Черток, зайвий раз не користуватися геолокації. Плюс мінімізувати кількість програмного забезпечення і додатків, які є на телефоні. Правда, і це повністю не убезпечить від зовнішнього стеження.

Як раніше повідомляли "Коментарі", китайська компанія Vivo представила в Малайзії новий смартфон середнього класу Vivo V20 SE. Презентація бюджетної версії пройшла майже відразу після появи Vivo V20, який був представлений на початку тижня.

Смартфон отримав 6,44-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD (2400 x 1080 пікселів), підекранний сканер відбитків пальців, 32-мегапіксельну фронтальну камеру, потрійну основну камеру з 48-мегапіксельним, 8-мегапіксельним і 2-мегапіксельним сенсорами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини