Головна Новини HI-tech телефони Навушники можна зберігати всередині: китайська компанія представила смартфон незвичайної конструкції
commentss НОВИНИ Всі новини

Навушники можна зберігати всередині: китайська компанія представила смартфон незвичайної конструкції

Головні особливості нового смартфона Xiaomi - два відсіки у верхній частині, в яких можна заховати навушники

29 липня 2020, 17:36
Поділіться публікацією:

Китайська компанія Xiaomi придумала стільниковий апарат з вельми цікавою конструкцією, яка передбачає зберігання бездротових навушників прямо в корпусі смартфона. Опис новинки оприлюднено на сайті Всесвітньої організації інтелектуальної власності (World Intellectual Property Organization, WIPO). Про це повідомляє портал Internet.ua.

Навушники можна зберігати всередині: китайська компанія представила смартфон незвичайної конструкції

Йдеться про апарат в класичному моноблочному корпусі. Особливість смартфона — два відсіки у верхній частині, в яких ховаються повністю бездротові навушники заглибного типу.

Самі модулі-вкладиші також мають незвичайне виконання. Їх секція з динаміком може повертатися на 90 градусів, завдяки чому під час перебування у складі смартфона навушники не занадто сильно виступають з корпусу апарату. Очевидно, вкладиші зможуть заряджатися від акумулятора смартфона.

Для апарату передбачено наявність повністю безрамочного дисплея. У бокових частинах розташуються фізичні кнопки управління.

У пристрої немає видимої фронтальної камери. Можливо, Xiaomi розмірковує над її інтеграцією безпосередньо в область екрану. Крім того, в зоні дисплея може розташовуватися дактилоскопічний сканер.

Втім, поки незвичайний смартфон існує тільки в патентній документації. Про можливі терміни його появи на комерційному ринку нічого не повідомляється.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi анонсувала недорогий смартфон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини