Головна Новини HI-tech телефони LG запатентувала свій перший смартфон з гнучким дисплеєм
commentss НОВИНИ Всі новини

LG запатентувала свій перший смартфон з гнучким дисплеєм

Смартфон Project B стане другим пристроєм компанії LG з гнучкою панеллю

3 липня 2020, 16:40
Поділіться публікацією:

За останні кілька років компанія LG щосили тримала позиції на ринку смартфонів, не в змозі конкурувати з компаніями на кшталт Samsung і Apple. Однак ситуація може змінитися на початку наступного року, оскільки LG працює над випуском свого першого гнучкого смартфона під кодовою назвою Project B. Про це повідомляє ресурс fonearena.

LG запатентувала свій перший смартфон з гнучким дисплеєм

Відомості про Project B засновані на патенті, поданому LG в минулому році. Пристрій може бути розгорнутий в сторони за необхідності. LG в даний час перебуває на стадії виробництва прототипу на своєму заводі в Пхентеку.

LG запатентувала свій перший смартфон з гнучким дисплеєм - фото 2

Це буде другий продукт з гнучкою панеллю, розроблений компанією LG. Першим є OLED-телевізор LG Signature OLED, який був представлений на виставці CES 2019. Цікаво, що гнучка OLED-панель Project B не буде вироблятися компанією LG, а буде надаватися китайським виробником BOE.

Project B є одним з небагатьох пристроїв, за допомогою яких LG розраховує відновити свої позиції на ринку смартфонів. За чутками, компанія працює над іншим нетрадиційним дизайном, в якому смартфон розгортається в сторони, під кодовою назвою Wing ("Крило"). Також наприкінці цього року планується випустити традиційний флагманський смартфон під кодовою назвою Rainbow ("Веселка").

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія LG назвала дату анонсу флагманського смартфона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини