Головна Новини HI-tech телефони Користувачі нового смартфона OnePlus скаржаться на якість екрану
commentss НОВИНИ Всі новини

Користувачі нового смартфона OnePlus скаржаться на якість екрану

Дисплей смартфона OnePlus Nord при низькому рівні яскравості відображає зелені та фіолетові плями

30 липня 2020, 11:36
Поділіться публікацією:

Минулого тижня був анонсований OnePlus Nord – смартфон середнього класу за € 399. Він має непогані характеристики, але не пройшов тест на міцність. І це не єдина його проблема. Про це повідомляє PingvinPro.

Користувачі нового смартфона OnePlus скаржаться на якість екрану

Як зазначають перші користувачі, у смартфона є певні проблеми із дисплеєм. Пристрій оснащено AMOLED-екраном, який при низькому рівні яскравості (менш як 25%) відображає зелені та фіолетові плями. Як прокоментувала компанія, це не проблема, а особливість AMOLED-дисплеїв. Зазначено, що це жодним чином не впливає на роботу або якість екрана. Очевидно, що це не та відповідь, яку очікували почути від виробника. Компанія не сказала, що працюватиме над виправленням.

Як відомо, це не вперше, коли смартфони OnePlus мають нюанси з дисплеями. OnePlus 8 Pro, який було анонсовано у квітні цього року, також мав проблеми при низькій яскравості. Тоді компанія обмежила низький рівень яскравості, щоб запобігти цій проблемі. Ми очікуємо, що для OnePlus Nord також випустять оновлення з вирішенням ситуації. Все ж, придбавши смартфон майже за 13 тис. не хотілося б мати отаку "веселку".

Нагадаємо, що були виявлені деталі щодо нового смартфона OnePlus на чипі Snapdragon 690. Це нова платформа з підтримкою 5G. Однак, точних подробиць про сам пристрій, наразі, нема.

Як повідомляло видання "Коментарі", OnePlus розробила власну систему мобільних платежів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини