Головна Новини HI-tech телефони Компанія Vivo представила відразу два бюджетних смартфони
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Vivo представила відразу два бюджетних смартфони

Смартфони Y20 і Vivo Y20i поповнять бюджетний сегмент компанії Vivo

27 серпня 2020, 17:56
Поділіться публікацією:

Компанія Vivo випустила в Індії новий бюджетний смартфон серії Vivo Y — Vivo Y20. У новому смартфоні є пара основних моментів, таких як потрійна задня камера, технологія швидкої зарядки FlashCharge 10 Вт і багато іншого. Про це повідомляє видання India TV.

Компанія Vivo представила відразу два бюджетних смартфони

Смартфон Vivo Y20 оснащений 6,51-дюймовим дисплеєм HD + IPS Halo View і підтримує співвідношення сторін 20: 9. Він оснащений процесором Qualcomm Snapdragon 460 і оснащений 4 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам'яті. На передній панелі розташовані три задні камери: основна камера на 13 МП, датчик глибини на 2 МП і макрооб'єктив на 2 МП. Та, що попереду, становить 8MP. Пристрій може використовувати різні функції камери, такі як портретний режим, живе фото, панорама, уповільнене відео та багато іншого.

Він оснащений батареєю ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки FlashCharge 18 Вт і працює під управлінням FunTouch OS 10.5 на базі Android 10. Крім того, він поставляється з боковим сканером відбитків пальців і варіантами кольору Obsidian Black і Dawn White.

Крім того, Vivo представила смартфон Vivo Y20i, який володіє більшістю характеристик, як і Vivo Y20, за винятком менших 3 ГБ ОЗУ і 32 ГБ пам'яті і різних колірних варіантів: Dawn White і Nebule Blue.

Vivo Y20 продаються за ціною 12 990 рупій і будуть доступні для покупки з 28 серпня у великих роздрібних магазинах, інтернет-магазинах Vivo і на популярних платформах електронної комерції. З іншого боку, Vivo Y20i коштують 11 990 рупій і будуть у продажу 3 вересня.

Як повідомляло видання "Коментарі", Vivo непомітно представила новий смартфон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини