Головна Новини HI-tech телефони Компанія OPPO готується представити новий смартфон: характеристики залишаються в секреті
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія OPPO готується представити новий смартфон: характеристики залишаються в секреті

Про характеристики смартфону OPPO Reno4 F на даний момент відомо мало

29 вересня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Компанія OPPO має намір зайняти чільне місце в світі смартфонів, випускаючи на ринок кілька дуже цікавих моделей в самих різних сегментах. У той час, коли виробник готується до запуску декількох смартфонів в Португалії (1 жовтня), було також підтверджено, що він випустить новий OPPO Reno4 F 12 жовтня.

Компанія OPPO готується представити новий смартфон: характеристики залишаються в секреті

Це підтвердження відноситься до індонезійського ринку, де виробник вклав значні кошти в випуск смартфонів з більш доступною ціною. Незважаючи на те, що до його офіційної презентації залишилося зовсім небагато часу, Reno4 F залишається справжньою загадкою, оскільки відомо мало інформації про специфікації або ціну.

OPPO Reno4 F буде мати надзвичайно тонкий і елегантний дизайн. Хоча ніяких докладних відомостей про його характеристики не було розкрито, недавні рекламні зображення і телевізійне відео OPPO Reno4 F підтвердили дуже сучасний дизайн і надзвичайно тонкий профіль.

Обидва рекламних зображення підтверджують надзвичайно тонкий дизайн і дуже невелику вагу, які є одними з основних його переваг. Відео підтверджує його тонкий профіль товщиною всього 7,48 мм. Крім того, відео також підтверджує наявність панелі Super AMOLED, що зробить цей смартфон ще більш цікавим.

Враховуючи, що офіціальная презентація смартфона відбудеться на початку наступного місяця, очікується, що подробиці про його характеристики почнуть розповсюджуватися на цьому тижні.

Як повідомляло видання "Коментарі", OPPO готується представити потужний камерофон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини