Головна Новини HI-tech телефони Компанія OPPO анонсувала важливе вдосконалення для смартфонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія OPPO анонсувала важливе вдосконалення для смартфонів

Нова технологія гібридного оптичного зуму OPPO дасть можливість користувачам отримати чітке і точне зображення

20 серпня 2020, 02:30
Поділіться публікацією:

Компанія OPPO анонсувала модуль перископічної камери наступного покоління з 7-елементним об'єктивом. Незабаром очікується, що смартфони, що випускаються компанією, будуть оснащені цим модулем. Про це повідомляє видання Firstpost.

Компанія OPPO анонсувала важливе вдосконалення для смартфонів

За заявою OPPO, нова технологія гібридного оптичного зуму дозволить користувачам отримати чітке і точне зображення. Технологія використовує революційну ступінчасту структуру масштабування перископа з датчиком великого розміру і складними алгоритмами візуалізації.

У новій технології камери як і раніше використовується об'єктив перископа, але з новою конфігурацією. OPPO заявила, що в гібридній системі оптичного зуму нового покоління використовується широкоформатний датчик зображення 16:11. Згідно зі звітом GSMArena, модуль може регулювати фокусну відстань від 85 мм до 135 мм. Діафрагма починається з f / 3.3 і закінчується при діафрагмі f / 4.3.

Існує 16-бітна високоточна мікросхема драйвера, яка допоможе точно переміщати дві групи лінз для масштабування і автофокусування, а також для оптичної стабілізації зображення. У новій технології камери як і раніше використовується об'єктив перископа, але з новою конфігурацією. Технологія камери забезпечує кращий зум і покращену якість зображення.

За заявою OPPO, є новий великий сенсор з максимальною вихідною потужністю 32 МП. Представник компанії додав, що користувачі зможуть робити реальні і точні зображення навіть за допомогою нової технології гібридного масштабування. На жаль, виробник смартфона поки не повідомив, коли і на якому пристрої буде запущений модуль.

Як повідомляло видання "Коментарі", OPPO представить нову серію преміальних смартфонів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини