Головна Новини HI-tech телефони Компанія Huawei почала розробку нової флагманської серії
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Huawei почала розробку нової флагманської серії

Відомий китайський техногігант почав розробку серії смартфонів Huawei P50

10 червня 2020, 16:17 comments1125
Поділіться публікацією:

Раніше в цьому році компанія Huawei випустила свій черговий флагман — серію Huawei P40. Новий звіт показав, що компанія вже почала розробку серії Huawei P50.

Компанія Huawei почала розробку нової флагманської серії

Нещодавно Ван Юнган, менеджер по продукції P-серії Huawei, сказав, що продукти P-серії повинні пережити 18 місяців від концептуального проектування до остаточного запуску. Технології та рішення, які використовуються в цій серії телефонів, визначені великими науково-дослідними центрами по всьому світу. Процес починається за рік до входу у виробничу фазу (через CNMO).

Юнган також сказав, що кожне покоління продуктів серії P засноване на передових можливостях Huawei в області досліджень та розробок і галузевих партнерів для досягнення нового прориву, і в наступному році Huawei P50 буде містити більше сюрпризів. Згідно з попередніми графіками запуску, серія Huawei P50 буде представлена в березні 2021 року. Беручи до уваги цей графік, дизайн і технології телефону визначені і вже вступили у фазу розробки.

У цьому році серія Huawei P40 була випущена в трьох варіантах, і серія P50 не буде відрізнятися, і може з'явитися як Huawei P50, P50 Pro і P50 Pro +. Інформація, отримана від офіційного представника Huawei, дійсно велика, і вона обіцяє безліч сюрпризів, які принесе серія Huawei P50 у 2021 році.

Як повідомляло видання "Коментарі", Huawei розробляє наручний смарт-годинник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини