Головна Новини HI-tech телефони Компанія Apple почала презентацію нових смартфонів iPhone 12 - трансляція
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Apple почала презентацію нових смартфонів iPhone 12 - трансляція

Експерти очікують вихід чотирьох моделей iPhone 12

13 жовтня 2020, 20:00
Поділіться публікацією:








Через пандемії коронавірусу компанія змушена була перенести презентацію iPhone 12 майже на місяць. Перша відбулась у вересні, а друга -  13 жовтня. Онлайн-трансляція розпочалася о 20.00 за київським часом, її можна подивитися на офіційному YouTube-каналі Apple.

Компанія Apple почала презентацію нових смартфонів iPhone 12 -  трансляція

Apple почала презентацію нових смартфонів. Фото: 112

Презентація нових гаджетів отримала назву "Hi, Speed", що в перекладі з англійської означає "Привіт, швидкість" або "Висока швидкість". Такою яскравою назвою компанія хоче сказати своїм користувачам, що нові моделі будуть підтримувати мережу 5G.

Відомо, що новий модельний ряд iPhone 12 складатиметься з чотирьох моделей. Ціна найменшого iPhone 12 з 5,4-дюймовим екраном стартує від 600 доларів. Аналогів такого гаджета не представлено в колишніх поколіннях iPhone, тому шанувальників даного бренду очікує зовсім нова модель.

iPhone 12 з 6,1-дюймовим дисплеєм обійдеться покупцям не менше 750 доларів, а вартість топових iPhone 12 Pro і Pro Max зросте до 1000 доларів і 1100 відповідно.

Нова лінійка отримає процесори A14 Bionic, OLED-дисплеї та модуль 5G. Варто зазначити, що у версії iPhone 12 Pro Max передбачений датчик LiDAR для створення "поліпшеної фотографії та доповненої реальності".

Нагадаємо, раніше експерти розповіли, чим новинка Apple iPhone 12 буде гіршою за існуючий айфон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини