Головна Новини HI-tech телефони Китайська компанія розробляє смартфон з невидимими камерами
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія розробляє смартфон з невидимими камерами

Спеціальна технологія приховує камери, коли вони не використовуються

27 серпня 2020, 16:31
Поділіться публікацією:

Компанія TCL запатентувала футуристичний телефон, який виділяється серед всіх інших смартфонів на ринку. По-перше, його фронтальна камера розташована нижче поверхні дисплея, по-друге, основна камера на задній панелі також не помітна. Про новинку розповів портал Droid News .

Китайська компанія розробляє смартфон з невидимими камерами

Очікується, що ця технологія субекранної фронтальної камери буде використовуватися у великій кількості моделей смартфонів вже в наступному році, а 1 вересня буде представлений перший комерційний смартфон з камерою під дисплеєм — ZTE Axon 20.

Спереду можна побачити екран без вирізів і отворів, хоча рамки за сьогоднішніми мірками досить широкі. В описі патенту сказано, що селф-камера розташована під екраном. Але ще цікавішя задня панель, де камери теж не видно. Зверху корпус помітно товщий, ймовірно, там, де розташовані датчики зображення з прихованими лінзами.

Китайська компанія розробляє смартфон з невидимими камерами - фото 2

Не виключено, що в цьому випадку смартфон буде використовувати ту ж (або аналогічну) технологію, що і OnePlus Concept One, який був показаний раніше в цьому році. У цього телефону скляна задня кришка, яка змінює колір, і камеру не видно , коли вона не використовується.

На правій стороні запатентованого телефону TCL ми бачимо кнопки включення і регулювання гучності. На лівій і верхній гранях немає кнопок і роз'ємів. Внизу видно тільки роз'єм зарядки, імовірно USB-C.

Як повідомляло видання "Коментарі", Motorola розширить свою серію бюджетних смартфонів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини