Головна Новини HI-tech телефони Китайська компанія представить бюджетний смартфон для Європи
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія представить бюджетний смартфон для Європи

Бюджетна лінійка смартфонів OnePlus Nord з'явиться в Індії та Європі

1 липня 2020, 14:15
Поділіться публікацією:

Компанія OnePlus підтвердила, що його майбутня доступна лінійка смартфонів буде називатися OnePlus Nord. Перший пристрій з цієї серії з'явиться в Індії та Європі в липні. Хоча точна дата запуску поки що не розголошується, ходять чутки, що OnePlus запустить телефон в Індії 10 липня. Про це повідомив портал financialexpress.

Китайська компанія представить бюджетний смартфон для Європи

"Запуск лінійки продуктів OnePlus Nord знаменує собою початок захоплюючої нової глави OnePlus. Гасло "Ніколи не погоджуйся" засноване на обміні найкращими технологіями і продуктами зі світом, але воно також спрямоване на те, щоб кинути виклик собі і вийти за межі зони комфорту", — заявив співзасновник і генеральний директор OnePlus Піт Лау.

Компанія OnePlus створила внутрішню команду з "молодим, креативним і захопленим" персоналом, щоб розробити стратегію і створити цю нову лінійку продуктів. Мета полягає в тому, щоб запропонувати першокласний досвід OnePlus, який буде доступний більшій кількості користувачів.

OnePlus поки не повідомляє жодних інших подробиць про OnePlus Nord, хоча на даний момент відомо, що компанія виставила дуже обмежену кількість телефонів (100 одиниць) для попереднього замовлення о 2 годині дня за Гринвічем 1 липня на Amazon India у своєму власному магазині OnePlus.in.

Як повідомляло видання "Коментарі", OnePlus розробила власну систему мобільних платежів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини