Головна Новини HI-tech телефони iPhone 12: названа найбільш ймовірна ціна найбільш очікуваного смартфона
commentss НОВИНИ Всі новини

iPhone 12: названа найбільш ймовірна ціна найбільш очікуваного смартфона

Очікувати появи нового iPhone залишилося зовсім небагато, тож настав час дізнатися ціну

2 жовтня 2020, 17:05
Поділіться публікацією:

Новий iPhone 12 Не був анонсований на вересневому заході Apple, але очікується, що нова серія телефонів буде представлена на окремому заході, який, швидше за все, відбудеться 13 жовтня. Про це повідомляє techradar.

iPhone 12: названа найбільш ймовірна ціна найбільш очікуваного смартфона

Захід Apple, організований 15 вересня, був присвячений Apple Watch 6, Apple Watch SE, iPad Air 4, новому iPad, сервісам підписки Apple One і запуску нового сервісу під назвою Apple Fitness.

Чого ж слід очікувати від iPhone 2020 року, коли він у підсумку з'явиться? Очікується, що до iPhone 12 можуть приєднатися ще три смартфона. Ходять чутки, що вони будуть називатися iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max, хоча недавно в декількох витоках було висловлено припущення, що базовий iPhone буде називатися iPhone 12 Mini, і те, що раніше вважалося iPhone 12 Max буде називатися iPhone 12.

Ціна iPhone 12 — це те, що витоки прояснили трохи більше, ніж дата випуску, і, судячи з того, що повідомляється, вона, ймовірно, в цілому залишиться на рівні лінійки iPhone 2019 року. iPhone 11 стартував з 699 доларів, iPhone 11 Pro — з 999 доларів, а iPhone 11 Pro Max — з 1099 доларів.

Як повідомляло видання "Коментарі", iPhone 12 отримає унікальну зарядку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини