Головна Новини HI-tech телефони Apple засмутила прихильників, які чекають виходу iPhone 12
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple засмутила прихильників, які чекають виходу iPhone 12

У корпорації не будуть посилювати камеру в новому айфоні: моделі будуть з дозволами камер iPhone 11

31 серпня 2020, 11:34 comments2371
Поділіться публікацією:

Авторитетне джерело в компанії Apple засмутило шанувальників, які чекають виходу iPhone 12 в жовтні цього року. За інформацією інсайдера, в корпорації не будуть посилювати камеру в новому айфоні: моделі цього і наступного року будуть з дозволами камер iPhone 11, пише американське видання Phone Arena.

Apple засмутила прихильників, які чекають виходу iPhone 12

За інформацією інсайдера, iPhone 12 і навіть iPhone 13 можуть отримати камеру дозволом 48, а не 64 Мп. Що ж стосується лінійки iPhone 12, то всі моделі повинні отримати 12-мегапіксельні датчики зображення. Однак, продовжує джерело, сенсори будуть великими, що дозволить смартфонам робити гарні знімки в умовах недостатнього освітлення. Також повідомляється, що iPhone 12 та iPhone 12 Max отримають по два датчики в основній камері дозволу 12 Мп, а також фронтальні 12-мегапіксельні камери. Моделі iPhone 12 Pro та iPhone 12 Pro Max додатково отримають по третьому 12-мегапіксельному датчику в основній камері. Також відомо, що всі чотири моделі отримають новий ширококутний об'єктив з 7 лінзами, які повинні зменшити спотворення зображення.

Нагадаємо, інсайдери в компанії Apple говорять про те, що попри пандемію коронавірусу, вони готують на осінь відразу три презентації. Про це у своєму "Твіттері" заявив відомий аналітик Джон Проссер. Експерт каже, що володіє інформацією про поетапну реалізацію новинок компанії Apple. Так, вже у вересні має відбутися презентація нових Apple Watch і планшета iPad. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини