Головна Новини HI-tech телефони Apple представить iPhone із "заліковуванням ран"
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple представить iPhone із "заліковуванням ран"

У нових iPhone буде гнучка панель, яка зможе самостійно відновлювати пошкодження

2 жовтня 2020, 09:30
Поділіться публікацією:

Уже в цьому місяці компанія Apple представить довгоочікуваний iPhone 12. Однак, як повідомляє портал Cult of Mac, хоча новинка ще не надійшла в продаж, інженери корпорації вже працюють над наступним смартфоном, який буде невразливий.

Apple представить iPhone із "заліковуванням ран"

Інсайдери говорять, що у нових, можливо 13-х, iPhone буде гнучка панель, яка зможе самостійно відновлювати пошкодження. Технологію назвали "заліковуванням ран" і вже запатентували. Інженери пропонують використовувати як гнучкі, так жорсткі елементи на екрані, а також покрити панель самовідновним шаром на основі еластомеру. Це в'язкий полімер з високою еластичністю, його можна розтягувати, але потім він приймає первісну форму — як слайм. В Apple впевнені, що цей процес можна прискорити за допомогою світла, теплової енергії та електророзрядів, а також зробити  нескінченним. І тоді еластомер буде миттєво заповнювати пошкоджений простір. На жаль, коли з'явиться гнучкий iPhone, інсайдери не повідомляють.

Нагадаємо, Apple готує нову презентацію. Представивши смартгодинники та планшети, тепер розробники покажуть нові iPhone 12. За інформацією джерел, відбудеться це 13 жовтня, а попередні замовлення стартують вже 16-го.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини