Головна Новини HI-tech ігри Valve запустить в космос садового гнома з гри Half-Life 2
commentss НОВИНИ Всі новини

Valve запустить в космос садового гнома з гри Half-Life 2

Геймери зможуть спостерігати за запуском і приєднатися до благодійної акції

3 листопада 2020, 19:03
Поділіться публікацією:

Керівник компанії Valve Гейб Ньюелл вирішив зайнятися благодійністю і запустить в космос садового гнома з Half-Life 2: Episode Two.

Valve запустить в космос садового гнома з гри Half-Life 2

Гном Хомпскі полетить в космос

Ньюелл має підтримку компаній Weta Workshop і Rocket Lab. Перша створить гнома з титану, а друга — запустить його в космос. За повідомленнями Rocket Lab, гном злетить на станції Complex 1 разом з 30 супутниками вже через два тижні.

"Ця місія служить даниною поваги інноваціям і творчості геймерів у всьому світі, а також спрямована на тестування і кваліфікацію нової технології 3D-друку, яка може бути використана для майбутніх компонентів космічних кораблів", — пише Rocket Lab.

Природно запуск транслюватимуть, і за кожного глядача, який подивиться стрім або запис протягом 24 годин, Гейб пожертвує один долар в Дитяче відділення інтенсивної терапії.

Але чому в космос запускають саме гнома? Вся справ в тому, що в грі присутнє досягнення "Little Rocket Man", яке можна отримати, запустивши садового гнома Хомпскі в космос. Для цього необхідно знайти самого гнома на початку проходження, дотягнути його до кінця гри і закинути в відсік ракети.

Як повідомляло видання "Коментарі", Valve назвала дату виходу гри Half-Life: Alyx.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини