Головна Новини HI-tech ігри В базі даних PlayStation Store знайшли продовження популярної ігрової серії
commentss НОВИНИ Всі новини

В базі даних PlayStation Store знайшли продовження популярної ігрової серії

Логотип Call of Duty: Black Ops виявили в PlayStation Store, але інша інформація залишилася невідомою

11 червня 2020, 01:15 comments1112
Поділіться публікацією:

Компанія Activision продовжує тримати в таємниці від геймерського співтовариства будь-яку інформацію про гру Call of Duty: Black Ops, але нові подробиці про неї стали відомі завдяки PlayStation Store.

В базі даних PlayStation Store знайшли продовження популярної ігрової серії

Першим в базі даних PS Store з'явився логотип гри. На нього звернув увагу користувач Twitter під ніком GarnetSunset, який до цього розповів про ранню збірку гри Dead Island 2, яка з'явилася в Мережі ще минулого тижня.

Activision приховала логотип у файлах гри The Red Door. В її ідентифікаторі можна побачити натяки на Call of Duty — "COD2020INTALPHA1". Швидше за все ця комбінація букв і цифр расшифровуется як "Перша внутрішня „альфа“ Call of Duty 2020". Логотип розташований на тлі контурної карти з документами, на яких можна помітити дату 15 березня 1976 року. Цілком можливо, що події гри будуть пов'язані із арабо-ізраїльським протистоянням і ситуацією на Близькому Сході, оскільки саме в цей день Єгипет разірвав договір про дружбу з СРСР.

Як би то не було, Activision вже приступила до замітання слідів і почав позбавлятися зображення. Також залишається невідомим, коли гра буде анонсована. Цілком можливо, що чекати доведеться до презентації ігрової консолі PlayStation 5.

Як повідомляло видання "Коментарі", Sony представить ігри для своєї нової ігрової консолі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини