Головна Новини HI-tech ігри Шутер від Amazon повертається у закриту бета-версію
commentss НОВИНИ Всі новини

Шутер від Amazon повертається у закриту бета-версію

Розробники вирішили доопрацювати гру Crucible після несподіваного провалу

1 липня 2020, 18:07
Поділіться публікацією:

Після першого невдалого виходу гра Crucible вирушає в "закритий бета-тест" для тестування та усунення недоліків. Про це повідомляє gagadget.

Шутер від Amazon повертається у закриту бета-версію

Студія Relentless Studios скасувала реліз і відправила гру на доопрацювання. До 19 години першого липня ще буде можливість завантажити гру, але після цього доведеться подавати заявку на сайті.

Геймери можуть бути спокійні — скидання прогресу не буде. Розробники перенесуть в "бету" зароблені предмети і досвід. Крім того в грі зберігаються бойовий пропуск і внутрішньоігровий магазин. Розробники заявили, що кожного тижня вони будуть організовувати закриті ігри, а потім збирати відгуки учасників.

Також Relentless Studios створить спеціальну раду, в яку увійдуть учасники бета-тестування. Його "головами" стануть геймери різних рівнів — від професіоналів до новачків. Обмежень на створення контенту по грі також не буде. Гравці зможуть і далі створювати скріншоти, ділитися відео і висловлювати свої думки.

В день релізу гра Crucible зацікавила 25 тисяч геймерів, але через два тижні онлайн опустився до 2 500 гравців. На даний момент гра збирає 180 гравців кожен день. В Steam геймерське співтовариство залишило переважно змішані відгуки.

Як повідомляло видання "Коментарі", The Last of Us Part 2 отримала перші оцінки критиків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини