Головна Новини HI-tech ігри SEGA святкує 60-річчя: геймери зможуть отримати несподіваний подарунок
commentss НОВИНИ Всі новини

SEGA святкує 60-річчя: геймери зможуть отримати несподіваний подарунок

У геймерів буде всього кілька днів, щоб забрати подарунки від SEGA

16 жовтня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Компанія SEGA в 2020 році відзначає своє 60-річчя. Святкування не обмежилася звичайним розпродажем. Геймери отримають від компанії кілька подарунків. Про це повідомляє gagadget.

SEGA святкує 60-річчя: геймери зможуть отримати несподіваний подарунок

SEGA подарує геймерам ігри

Relic Entertainment, творці гри Company of Heroes, випустять танковий шутер з видом зверху Armor of Heroes. Проект має дев'ять режимів, кооператив для чотирьох гравців і навіть мультиплеєрний "смертельний бій". 16 жовтня в Steam вийде і невеликий shoot-'em-up Endless Zone від студії Amplitude. Геймери також зможуть безкоштовно забрати Streets Of Kamurocho — beat-'em-up в дусі Streets of Rage 2 з героями серії ігор Yakuza.

Головною родзинкою безкоштовних ігор стане реліз прототипу перезапуску Golden Axe під назвою Golden Axed. SEGA Studios Australia намагалися освіжити серію для сучасної аудиторії, але в 2013 році припинила існування. Проте, команда встигла створити частину гри, і геймери насолодяться грою в рамках святкування 60-річчя SEGA. Слід звернути увагу, що святкова серія не затримається в Steam на довго, і вже 19 жовтня ігри пропадуть з полиць.

До всього SEGA запустила і розпродаж ігор в Steam. Зі знижкою можна забрати такі ігри, як Persona 4 Golden, Company of Heroes 2, Vanquish та інші проекти видавця.

Як повідомляло видання "Коментарі", SEGA має намір перезапустити легендарний файтинг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини