Головна Новини HI-tech ігри Рідкісна версія популярної відеогри пішла з молотка
commentss НОВИНИ Всі новини

Рідкісна версія популярної відеогри пішла з молотка

Рідкісна версія гри Super Mario Bros була продана невідомому колекціонеру більш ніж за сто тисяч доларів

15 липня 2020, 10:34
Поділіться публікацією:

Рідкісна версія класичного Super Mario Bros 1985 року була продана на аукціоні за 114 000 доларів США. На сьогодні це найвища ціна, яка була заплачена за відеогру. Про це повідомляє BBC.

Рідкісна версія популярної відеогри пішла з молотка

Картридж, все ще в оригінальному упакуванні, був проданий анонімному покупцеві. Американський аукціоніст заявив, що попит "був надзвичайно високим", почасти тому, що саме це упакування використовувалося недовго. Попередній рекорд для виставленої на аукціон гри становив 100 000 доларів. Це була інша копія Super Mario.

Гра Super Mario розповідає про пригоди однойменного героя-водопровідника, до якого часто приєднується його брат Луїджі. Super Mario досі часто згадується як найуспішніша франшиза відеоігор. Її популярність ніколи не слабшала.

Пірс Хардінг-Роллс, експерт по іграх в дослідницькій компанії Amper Analysis, підкреслив, що старі відеоігри стають настільки ж бажаними, як і інші рідкісні предмети, пов'язані з дитинством багатьох сучасних колекціонерів. Наприклад, як запечатані вінтажні фігури персонажів "Зоряних воєн" і комікси Marvel, до яких ніхто і пальцем не торкнувся.

Як повідомляло видання "Коментарі", Nintendo анонсувала мобільну гру Mario Kart Tour.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини