Головна Новини HI-tech ігри Перестрілки і погоні: що показав геймплей ремейка Mafia
commentss НОВИНИ Всі новини

Перестрілки і погоні: що показав геймплей ремейка Mafia

Розробники показали чотирнадцять хвилин геймплея гри Mafia: Definitive Edition

22 липня 2020, 18:48
Поділіться публікацією:








Американська компанія 2K прийняла рішення продемонструвати геймплей ремейка популярної гри Mafia: Definitive Edition. До відео додавалися коментарі головного креативного директора Хейдена Блекмена. Про це повідомляє gagadget.

Перестрілки і погоні: що показав геймплей ремейка Mafia

У ролику, який триває 14 хвилин, можна побачити кат-сцени, перестрілки і втечу від поліції. Вже це коротке відео демонструє, що розробники потрудилися на славу. Студія Hangar 13 з нуля підганяла першу "Мафію" під сучасні стандарти, в результаті чого від оригінальної версії залишилися тільки персонажі і місії.

Блекмен також повідомив, що розробники внесли зміни в місто, додавши колекційні предмети, і трохи розширили сюжет. Тим не менш, оригінальна історія залишилася колишньою. Найімовірніше, навіть фанати першої "Мафії", які пройшли гру вздовж і впоперек, дізнаються щось нове.

Вийде Mafia: Definitive Edition вже 25 вересня на ігрових консолях PlayStation 4, Xbox One і персональних комп'ютерах. Проект буде доступний у збірнику Mafia: Trilogy за 60 доларів, а окрема Mafia: Definitive Edition обійдеться в 40 доларів.


Як повідомляло видання "Коментарі", Crystal Dynamics оголосила про початок тестування нової гри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини