Головна Новини HI-tech ігри Нові локації і вантажівки зі зброєю: чого очікувати від оновленої PUBG
commentss НОВИНИ Всі новини

Нові локації і вантажівки зі зброєю: чого очікувати від оновленої PUBG

У PUBG з'явиться 14 нових локацій, які стануть більш функціональними

15 липня 2020, 18:19 comments1085
Поділіться публікацією:

У популярній багатокористувацькій онлайн-грі PUBG стартував восьмий сезон, що поклало початок виходу оновлення 8.1. Новий патч повернув в битву оновлену карту Санок, а також виправив баги і допрацював баланс.

Нові локації і вантажівки зі зброєю: чого очікувати від оновленої PUBG

Всього розробники змінили 14 локацій, які тепер стали більш функціональними. Наприклад, тепер на Каменоломні у бійців, які зайняли позиції на височині, не буде багато переваги за рахунок великих каменів на землі, що стануть гарним укриттям для інших гравців. Старі доки замінили на містечко "Тихий кут", де на геймерів очікує ще більша кількість нагород, ніж в попередній версії.

Новинкою восьмого сезону буде вантажівка з трофеями. Вона буде виїжджати з випадкового гаража і пересуватися по острову. Після знищення однієї машини в гаражі з'являється друга. Всього протягом одного матчу можна наткнутися на вісім таких вантажівок. Знищивши цю машину, гравець отримає великий запас зброї і спорядження для себе і своєї команди.

У восьмому сезоні також з'явиться оновлений "Квиток вцілілого", в якому будуть відсутні вкладки "Місія спільноти", "Місія розвитку" і "Місія початківця". Також гравці будуть отримувати досвід за виживання в матчах — за одну годину гри можна заробити 600 одиниць досвіду.

Як повідомляло видання "Коментарі", гра The Last of Us Part 2 отримала перші оцінки критиків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини