Головна Новини HI-tech ігри Німецька компанія представила трейлер нової гри
commentss НОВИНИ Всі новини

Німецька компанія представила трейлер нової гри

Компанія Crytek розповіла про нову розробку перед офіційним анонсом

30 червня 2020, 18:34 comments1055
Поділіться публікацією:








Магазин додатків Microsoft в черговий раз випробовує терпіння геймерів. На цей раз були розкриті дата релізу, трейлер і скріншоти гри Crysis Ремастерінг. Сталося це перед її офіційним анонсом.

Німецька компанія представила трейлер нової гри

Ігровий процес в трейлері записували за допомогою версії гри для персонального комп'ютера, тому на консолях Crysis Remastered може мати інший вигляд. Геймери вже звернули увагу, що особливих відмінностей від оригіналу немає. Через це деякі користувачі навіть побоюються, що цей витік може виявитися фейковим.

За повідомленнями розробників, Crysis Remastered заново створювали на оновленому ігровому движку CryEngine. Тепер ремастерінг має текстури високої роздільної здатності, програмне трасування променів, а також поліпшені освітлення і глибину різкості.


В кінці ролика можна дізнатися і остаточну дату релізу — 23 липня. Розробники з компанії Crytek пообіцяли випустити гру на PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch і персональних комп'ютерах. Цілком ймовірно, що реліз відбудеться одночасно на всіх платформах.

Як повідомляло видання "Коментарі", Microsoft представила антивірус для смартфонів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини