Головна Новини HI-tech ігри Нічого не буде по старому: відома онлайн-гра пройшла через безліч правок
commentss НОВИНИ Всі новини

Нічого не буде по старому: відома онлайн-гра пройшла через безліч правок

Більшість змін торкнуться ігрових режимів «Дуелі» і «Поля битв»

5 листопада 2020, 19:14
Поділіться публікацією:

Компанія Blizzard представила сьогодні велике оновлення 18.6.1 для гри Hearthstone. Розробники не стануть додавати новий контент, але внесуть безліч правок в баланс карт для режимів "Дуелі" і "Поля битв". Деякі з них стануть сильнішими, а інші навпаки будуть ослаблені.

Нічого не буде по старому: відома онлайн-гра пройшла через безліч правок

Hearthstone отримає оновлення

Найголовнішим оновленням є видалення Нефаріана зі списку доступних героїв для "Полів битв". Крім того, тепер геймери будуть рідше стикатися з елементалями в своїх матчах. "Вогник таверни" Раканішу тепер дає можливість вибрати істоту, яке отримає характеристики, рівні рівню таверни.

"Портал в Сон" Ізера тепер після кожного оновлення додатково додає дракона в таверну Боба. Одночасно з цим "Злом таверни" Тесс Седогрів після патча буде оновлювати таверну Боба і заповнювати її військами супротивника, який був перед цим. Галакронд "Жадібність Галакронда" більше не заморожує істот, а його вартість знизили до нуля. Самоцвіт-кристал тепер дає на 1 кристал мани більше на перших двох ходах.

Нагадаємо також, що вже 17 листопада вийде додаток, який носить назву "Ярмарок божевілля". З приходом оновлення в Hearthstone з'явиться 135 нових карт, нова властивість "Псування", а також режим гри "Дуелі".

Як повідомляло видання "Коментарі", Blizzard згортає підтримку відомої гри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини