Головна Новини HI-tech ігри Компанія Ubisoft розпочала перезапуск гри ще до її виходу
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Ubisoft розпочала перезапуск гри ще до її виходу

Ubisoft перезавантажить гру Skull and Bones з метою надати їй більше ідентичності

14 липня 2020, 18:26 comments1240
Поділіться публікацією:








Компанія Ubisoft розповідала про гру Skull and Bones, коли вона була анонсована в 2017 році, а через рік про неї взагалі нічого не було чутно. Останній трейлер вийшов два роки тому, а на різних заходах компанія нічого не згадувала про цей проект. Втім, ховати Skull and Bones також рано. Про це повідомляє gagadget.

Компанія Ubisoft розпочала перезапуск гри ще до її виходу

За повідомленнями VGC, з посиланням на неназвані джерела, Ubisoft перезапустила розробку Skull and Bones ще до її виходу. Причиною такого кроку стала відсутність ідентичності, яка б розділила піратський екшен від Assassin's Creed і Watch Dogs. З усією імовірністю, вишки і аванпости погано вписуються в сеттінг.

Крім того, Ubisoft вирішила змінити підхід в бік сервісної моделі розвитку. Творці вирішили, що на основі дій гравців будуть створюватися процедурно генеровані історії.

Джерела зазначають, що головним ідейним натхненником для розробників стала гра Fortnite. Йдеться не про геймплейний план, а підході, коли гра орієнтується на більш широку аудиторію, а не "хардкорщиків", які віддають перевагу Rainbow Six Siege і The Division 2. Також слід зазначити,  що Ubisoft взяла на озброєння систему сезонів з мінливим світом.

Як повідомляло видання "Коментарі", Ubisoft надає безкоштовний доступ до популярної гри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини