Головна Новини HI-tech ігри Компанія Ubisoft надає безкоштовний доступ до популярної гри
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Ubisoft надає безкоштовний доступ до популярної гри

Головному герою належить допомогти Клеопатрі в її боротьбі проти свого брата

19 червня 2020, 01:15 comments1044
Поділіться публікацією:

Французька компанія Ubisoft продовжує балувати геймерів "безкоштовними вихідними", роздаючи їм свої ігри. Пару тижнів тому компанія запросила геймерів випробувати свої здібності в Far Cry 5. Тепер же прийшла черга Assassin's Creed Origins.

Компанія Ubisoft надає безкоштовний доступ до популярної гри

Події Assassin's Creed Origins розгортаються в Стародавньому Єгипті. Головного героя звати Байек і він допомагає Клеопатрі під час громадянської війни проти її брата Птолемея XIII. Крім того, герой закладає фундамент для першого братства асасинів. Саме з Origins почався різкий перехід даної ігрової серії в жанр RPG. Гравцям варто очікувати безлічі побічних квестів, повноцінну систему прогресії, а також великий відкритий світ.

Можливість безкоштовно пограти в Assassin's Creed Origins отримають користувачі ігрового сервісу Uplay з 19 по 21 червня. Ubisoft також надала доступ до попереднього завантаження, що корисно, враховуючи розмір гри. До всього іншого в Ubisoft Store проходить "Літній розпродаж", і базове видання Origins можна отримати зі знижкою до 80% за п'ять доларів.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Ubisoft розповіла про головні особливості нової Assassin's Creed.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини