Головна Новини HI-tech ігри Компанія Sony відмовилася від презентації своєї ігрової консолі
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Sony відмовилася від презентації своєї ігрової консолі

Sony перенесла на невизначений час презентацію ігор для PlayStation 5

2 червня 2020, 10:50 comments1315
Поділіться публікацією:

Компанія Sony відклала проведення презентації для своєї наступної ігрової консолі. У своїй заяві вона прямо не згадувала громадянські заворушення в США, але послалася на це, сказавши, що "ми не відчуваємо, що зараз настав час для святкування" і "необхідно почути більш важливі голоси".

Компанія Sony відмовилася від презентації своєї ігрової консолі

Sony повинна була представити деякі ігри в розробці для своєї нової PlayStation 5 в четвер. Рішення про перенесення презентації дозволяє уникнути ризиків, притаманних спробам просувати ігри, в яких є насильство, в той час, як у США відбуваються протистояння і зіткнення. Багато представників засобів масової інформації, які повинні були висвітлювати запуск, вітали це рішення. Хоча Sony лише побічно посилалася на протести у своєму повідомленні про відстрочення, вона була більш відвертою у своїх поглядах у більш ранніх публікаціях в соціальних мережах.

Нагадаємо, що раніше Google відклав онлайн-захід для наступної версії Android. Американський технологічний гігант планував продемонструвати нові функції мобільної операційної системи в середу, а також випустити версію для тестувальників. На веб-сайті Android Developer було опубліковано аналогічну заяву, в якій сказано: "Зараз не час святкувати". Google також уникав прямої згадки протестів, спричинених вбивством Джорджа Флойда, 46-річного темношкірого чоловіка, який загинув під час затримання поліцією.

Жодна з компаній ще не назвала дати, на які події будуть перенесені.

Як повідомляло видання "Коментарі", новий фільм Sony буде про жінку-супергероиїню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини