Головна Новини HI-tech ігри Компанія Microsoft припинила підтримку популярного ігрового сервісу
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Microsoft припинила підтримку популярного ігрового сервісу

Ігрова платформа Mixer припинить своє існування через місяць

23 червня 2020, 10:34
Поділіться публікацією:

Компанія Microsoft вирішила закрити сервіс прямої трансляції Mixer і замість цього співпрацює з Facebook Gaming. Mixer потрапив у заголовки новин в минулому році, коли підписав ексклюзивну угоду вартістю в кілька мільйонів доларів з Ninja, великою ігровою зіркою  платформи-конкурента Twitch.

Компанія Microsoft припинила підтримку популярного ігрового сервісу

Microsoft заявляє, що платформа закриється через місяць. Ninja і інші великі гравці більше не будуть прив'язані до ексклюзивних угод. Ninja був підписаний на Mixer менше року. З 22 липня веб-сайт і додаток Mixer будуть перенаправляти користувачів на Facebook Gaming. В рамках угоди Microsoft буде працювати над тим, щоб поширити свій сервіс потокової передачі ігор xCloud на Facebook. Всі ігри-стримери в партнерській програмі Mixer отримають статус партнера на Facebook Gaming, якщо вони захочуть перейти на платформу.

"Це здається досить безжальним, але стратегія Microsoft по залученню більшої кількості гравців спирається на її хмарний бізнес, а не на Mixer. Очевидно, що Facebook має значне охоплення у всьому світі, щоб показати користувачам xCloud", — сказав Пірс Хардінг-Роллс з консалтингової компанії Ampere Analysis.

В окремому повідомленні в блозі голова Xbox Філ Спенсер сказав, що операція з переходу була частиною ширшої угоди між Xbox і Facebook, при цьому Xbox прагне представити ігрові функції, які будуть працювати на Facebook і Instagram в майбутньому. Також Facebook заявив, що "з гордістю запрошує всіх  із спільноти Mixer на Facebook Gaming".

Як повідомляло видання "Коментарі", Microsoft знову запустила важливі мережеві функції Xbox Live.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини