Головна Новини HI-tech ігри Компанія Microsoft представить гру з віковим рейтингом
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Microsoft представить гру з віковим рейтингом

Гра Battletoads містить "м'який грубий гумор", насильство, а також онлайн складову

21 липня 2020, 18:39
Поділіться публікацією:








Компанія Microsoft ніколи не згадувала про гру Battletoads без зайвої необхідності. Незважаючи на те, що трейлер гри, а також подальші демонстрації не справили на геймерів особливого враження, проект вирішили не закривати і Battletoads семимильними кроками рухається до офіційного релізу. Про це повідомляє gagadget.

Компанія Microsoft представить гру з віковим рейтингом

Гра отримала віковий рейтинг на сайті Австралійського департаменту інфраструктури, транспорту, регіональної розробки і комунікацій. Battletoads також отримала класифікацію PG. Це означає, що пограти в гру про "бойових жаб" діти до п'ятнадцяти років зможуть тільки в присутності батьків. В описі повідомляється, що ігри та фільми з таким рейтингом можуть засмутити або збентежити підлітків, тому присутність дорослих вкрай необхідна.

Якщо вірити опису, гра Battletoads отримала класифікацію PG за "м'який грубий гумор, насильство, грубі вирази, а також онлайн складову.

Гра була зареєстрована 20 липня, але дата релізу поки вважається невідомою. Як показує практика, від моменту отримання вікового рейтингу до релізу залишається небагато часу. Нагадаємо, що Battletoads з'явиться на Xbox One, і на старті буде доступна в Xbox Game Pass.


Як повідомляло видання "Коментарі", Crystal Dynamics оголосила про початок тестування нової гри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини